Stopt talent bij 45 + ?

Wie zijn ze ? Wat doen ze ? Wat drijft hen ? 

Er was een tijd dat de Vlaamse tv-maker Paul Jambers wekelijks deze vragen uit de losse pols schudde en met resultaat. Jambers gaf ons wekelijks met zijn 'binnenkijktelevisie' een duidelijk inzicht in verschillende doelgroepen verspreid over alle lagen van de bevolking. Een absolute voltreffer voor mensen met een gezonde nieuwsgierigheid in wat er leeft in onze maatschappij. Je kon je geen doelgroep voorstellen of 'Pieken Paul' slaagde er met branie in om een sterke reportage te maken over populatie x, y of z. 

Ik kan me overigens niet herinneren of Paul Jambers in zijn succesvolle loopbaan ooit een reportage heeft gemaakt over... '45+ op de werkvloer'. Was toen wellicht geen issue met jonge vijftigers die zonder morren konden en mochten genieten van wat heet een welverdiend brugpensioen. Bob Dylan legde in de vorige eeuw de basis voor zijn Nobelprijs Literatuur in zijn bevlogen versie van 'The times they are a changing' en zie , de tijden zijn effectief (en gelukkig) veranderd. Vandaag is '45+ op de werkvloer' een thema dat niets of niemand onberoerd laat !

Vanuit onze 45 Pluservaring merken we dat zowel werknemers als werkgevers worstelen met het invullen van containerbegrippen zoals 'werkbaar werk', 'employability' of nog 'duurzame inzetbaarheid'. 

Hoog tijd om hier verandering in aan te brengen en concrete antwoorden te formuleren op vragen zoals : 

             Stopt talent bij 45 + ?

             Hoe connecteren en communiceren met 45+ op de werkvloer ?

             Wat geeft mijn ervaren medewerkers energie en hoe kan je ze blijvend motiveren ?

             Welk type leiderschap vraagt een doelgroep 45+ ?

             Hoe als organisatie een inclusief 45+ beleid uitbouwen ?

 Interesse in een ontdekkingsdag 45+ op de werkvloer ? Aarzel niet, noteer dinsdag 20 december 2016 in je agenda, ga richting je directie en vraag 'een vriendelijke go' (+ een budget van 225 Euro exclusief BTW) voor een dag vol interactieve workshops met ervaringsdeskundigen, een zicht op je persoonlijk talentenpaspoort (ook voor 45+ !!!) en netwerkmogelijkheden met collega's uit diverse sectoren. En dit alles in het schitterende decor van het Kasteel van Hélécine !

Schrijf je alvast vandaag in via de volgende link Omgaan met 45+ op de werkvloer

Stopt talent bij 45 + ?

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x