Employability 45 +

45 plus als begeleiding 45 plussers op de werkvloer

Naast het matchen van kandidaten en bedrijven begeleidt 45 Plus ook uw ervaren medewerkers op de werkvloer. 

'Werkbaar werk' is een uitermate belangrijk aandachtspunt om de ervaren medewerkers met passie en ambitie aan boord te houden.

 

Waar kan 45 Plus op de werkvloer een concreet verschil maken ?

  • Goesting: via een test peilen we naar de passie, de toekomstvisie en de interesses van de ervaren medewerkers. Op basis van de individuele resultaten gaan we concreet aan de slag met de 45 Plussers. 
  • Sensibilisering: via een gerichte opleiding 'Start to 45' werken we niet alleen aan de bewustwording maar focussen we ons ook op de kracht en de meerwaarde van ervaren medewerkers op de werkvloer. Werkgevers en werknemers krijgen concrete handvaten aangeboden om 45 Plussers te 'pimpen'. 
  • Ondersteuning: voor 45 Plussers die met concrete vragen of behoeften zitten rond welzijn op het werk, kampen met stress, bore - of burn out wil 45 Plus een professionele begeleiding voorzien door specialisten en hulpverleners.
  • Mentoring: 45 Plus biedt een concrete begeleiding voor ervaren medewerkers die opteren voor een nieuwe rol als mentor naar starters en jonge medewerkers binnen de organisatie.  Kennismanagement, coaching en communicatie staan centraal in de aanpak.
Employability 45 +

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x