Bert Callebaut

Vanuit zijn sociale bewogenheid en interesse, is Bert Callebaut na een carrière van 18 jaar als Kinesitherapeut, de HR wereld ingestapt in een meer commerciële omgeving: Human Interest meets Business.

Als HR Manager bij verschillende ICT consultancy bedrijven, heeft hij een generalistische en brede ervaring opgedaan binnen HR. Hierdoor was hij in de mogelijkheid om een uitgebreid netwerk van contacten uit te bouwen binnen uiteenlopende sectoren en bedrijven.

Communicatie, waarbij vooral luisteren en begrijpen primeren, blijven voor hem de aanzet voor het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen, vanuit een pragmatische benadering.

Bert is sterk service georiënteerd en probeert altijd een overzicht te houden. Als onderhandelaar, teamplayer en creatieve geest, probeert hij altijd de beste oplossing aan te reiken voor alle partijen.

Na meer dan 30 jaar ervaring wil hij zijn expertise en zijn ervaring in rekrutering en selectie, carrière coaching, bedrijfsveranderingen, en zoveel meer afstemmen op de verzuchtingen en noden van mens en business om hen te begeleiden naar een hand-in-hand benadering

Contact opnemen: 0474/909 100 of bert.callebaut@45-plus.be

Bert Callebaut

Meer items
Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x